top of page

Om BINGE 
Container

Binge Container AB utgör en del i Gnosjöföretaget GLS Industries. GLS är en koncern inom plåtbearbetning med produktionsenheter i Gnosjö och Ljungby.

 

Idén till den bottentömmande containern fick grundaren Bo Lörgård för 30 år sedan när han var anställd på en industri i Halmstad och jobbade med logistiklösningar. Traditionell hantering av stora avfallsvolymer upplevdes tidskrävande och osäkert. Sedan introduktionen i slutet av 1980-talet har containern distribuerats under olika varumärken genom åren men säljs nu under varumärket BINGE.

 

Genom åren är modellprogrammet breddat och kvalitetsförbättringar gjorda som genererar lång livslängd för containern. Idag är tillverkningsresurserna utökade genom GLS moderna och automatiserade produktion.

 

BINGE Container effektiviserar avfallshanteringen inom  olika typer av industrier. Referenslistan omfattar kunder i 12 länder. 

 

Bo Lörgård ansvarar för det internationella återförsäljarnätet och försäljningen i Sverige.

GLS Industries har funnits i över 60 år och har lång erfarenhet av plåtbearbetning. De levererar till alla typer av branscher där bearbetad plåt efterfrågas; el, telekom, ventilation, bygg, inredning och belysning. Sedan 2013 har GLS Industries varit inne i en mycket expansiv fas med företagsförvärv, ökad personalstyrka och uppdaterad maskinpark vilket idag gör dem till en av de ledande aktörerna på marknaden.

Om: Om oss
bottom of page